Feb 13, 2011

nasyid oo nasyid

malam tadi aku, paen, yati, aida, husnul, imanina, hani and fatin join nasyid. huhu.tak pecaye lak rase kan. vokalistnye sape? haa.. mestilah aku ngan husnul. ^_^ macam mane kitorang boleyh masok nasyid? meyh cni nak cite, 

malam sabtu ari tuh aku dengan imanina and hani pegi pasa malam dekat Melang (name tempat). pastuh jumpe lah si farahin textile neyh, n then dy cakap sal nasyid, setiap kos wajib anta wakil. kitorang pon join lah demi menjaga name baik kos kitorang nie. muke terpakse jep masing-masing. haha. malam tuh jugak aku pergi rumah ke rumah untuk memakse bebudak textile nie join nasyid. haha. last-last 8 orang jep????? okkeyh la tuh nyah dari tak dek kan~

pagi sabtu tuh pon bermulalah sesi latihan, sembang jep lebih aku rase. haha. malam da nak bertanding boleyh ag maen-maen kan. 

tibalah waktu yang didebar-debarkan, aku sebagai ketue pegilah cabut undi and daftar ahli kumpulan. tangan aku ade luck la agaknye dapat no.5 untuk persebahan.huhu. lege.  pastuh akak MPP tanye tajuk lagu kitorang ape? aku cakap lar 'pemergianmu'. rupe-rupenye nak due lagu daaaaaaaaa. aiseyh, nak wat macam mane en. kitorang taram jela malam tuh, dengan tak ingat lirik, satu lagu je pon.. hancus-hancus.yang sadisnye lagi, group yang buat persembahan sebelum kitorang, lagu same seyh. tertekan betol aku malam tuh.  but kitorang enjoy sangat dengan penyertaan kitorang tuh. biar pon persembahan  kitorang hancus BUT 

"KITORANG DAPAT KUPON AKTIVITI UNTUK PESERTA TAW!! KORANG??^^"

p/s: laen kali boleyh lah erk wat kumpulan nasyid sendiri. hahaha


2 comments:

Limelight VavaVoom said...

suare ana sedap! merduuuu... suke aku dgr,, cm x caye je.. ana itu kau... hehe

WIENA said...

mekaceh... malu i dengar taw.. huahua