Feb 28, 2011

tahniah LAST MINUTES CALL :)

tahniah kepada band nie sebab berjaya membuat semua perempuan di kampus Beting menjerit-jerit bagai nak gila. (of coz termasuklah aku).  pape pon, korang memang gempax seyh. ingatkan nak tangkap gambar korang, after korang wat persembahan tadi masuk lam blog aku neyh. tapi tak sempat lah sebab mate pon dah kuyu. korang sangat COOL <3 i loike.... huhu. gudnite^^

p/s: abang drummer, na join band boleyh? haha :D

Feb 27, 2011

nak pergi ke tak nak ea?

malam nie nak pergi ke tak nak ea untuk majlis penutupan REVOFIESTA? macam malas lah nak pergi. sebab?? malas lah ape lagi. malam nie ade tema la segale. we suppose to wear black, gold and white apparel only. ewwwww (sorry anuwar hadi) tapi kalau tak pergi macam menyesalkan (-_-). malam nie nak lepaskan burung 15 ekor ke bape erk? (pandai2 jep aku nie) gempak lah majlis penutupan malam nie. i guest i should go, but my body did not give the respond to go there. hihihihi (btol ke ayt? lantak....) k la nak berfikir sejenak. tutuu
gempak lar korang!!

malam tadi uitm kampus kuala pilah memang gamat yep. MALAM EKSPRESI SISWA telah mencungkil bakat-bakat mahasiswa dan mahasisiwi di kampus UiTM kuala pilah. yelah mane tak cungkilnyekan, sampai pukol 1 taw korang menyanyi tuh. haiya..... aku kat bawah nie pon, da naik tingtong sebab ngantok. tapi disebabkan kupon, 'RELAKU TUNGGU' wahh gituh!! pape pon korang seme memang berbakat. cayalah!!!!

ABANG ASH ; itu kamu ya :)
KAK EFFA ; suara anda terbaex 
WANI ; suara kaw merdu gila <3
FARID ; suara macho siot
LAST MINUTES CALL ; korang macam artis seyh, gempax gile

p/s: tahniah kepada bebudak BMA (business management association), korang memang bolot habis malam tuh dari solo sampai ke band. anyway, you deserve it owkeyh :)

Feb 13, 2011

nasyid oo nasyid

malam tadi aku, paen, yati, aida, husnul, imanina, hani and fatin join nasyid. huhu.tak pecaye lak rase kan. vokalistnye sape? haa.. mestilah aku ngan husnul. ^_^ macam mane kitorang boleyh masok nasyid? meyh cni nak cite, 

malam sabtu ari tuh aku dengan imanina and hani pegi pasa malam dekat Melang (name tempat). pastuh jumpe lah si farahin textile neyh, n then dy cakap sal nasyid, setiap kos wajib anta wakil. kitorang pon join lah demi menjaga name baik kos kitorang nie. muke terpakse jep masing-masing. haha. malam tuh jugak aku pergi rumah ke rumah untuk memakse bebudak textile nie join nasyid. haha. last-last 8 orang jep????? okkeyh la tuh nyah dari tak dek kan~

pagi sabtu tuh pon bermulalah sesi latihan, sembang jep lebih aku rase. haha. malam da nak bertanding boleyh ag maen-maen kan. 

tibalah waktu yang didebar-debarkan, aku sebagai ketue pegilah cabut undi and daftar ahli kumpulan. tangan aku ade luck la agaknye dapat no.5 untuk persebahan.huhu. lege.  pastuh akak MPP tanye tajuk lagu kitorang ape? aku cakap lar 'pemergianmu'. rupe-rupenye nak due lagu daaaaaaaaa. aiseyh, nak wat macam mane en. kitorang taram jela malam tuh, dengan tak ingat lirik, satu lagu je pon.. hancus-hancus.yang sadisnye lagi, group yang buat persembahan sebelum kitorang, lagu same seyh. tertekan betol aku malam tuh.  but kitorang enjoy sangat dengan penyertaan kitorang tuh. biar pon persembahan  kitorang hancus BUT 

"KITORANG DAPAT KUPON AKTIVITI UNTUK PESERTA TAW!! KORANG??^^"

p/s: laen kali boleyh lah erk wat kumpulan nasyid sendiri. hahaha


Feb 11, 2011

HBU this sem terbaex

cayalah.. last sem HBU macam ape entah. bak kate diorang lah. aku PC kot (pengecualian credit). well wirawati negaralah katekan, so dpt hak untuk tidak menjoin HBU. last sem diorang kene kawad segale en but for this sem kitorang belajar TTS.sem lepas diorang belajar sal hentak-hentak kaki, this sem belajar hentak orang plak. hahaha. okkeyh apekah TTS ituh? haa.. mai cek nak habaq kat hangpa. TTS tuh stand for Tempur Tanpa Senjata. wah... gempak seyh bunyiknye kan? actually la kan not even the sound jep yang gempak, but latihannye jugak gempak yek. so.. kepada EX-EX HBU for last sem yang dah keluar joined club lain for this semm, memang menyesal tak sudah lah kan.. haha. tulah padan muka hangpa. 

terima kasih kepada jurulatih yang memberi tunjuk ajar dan juga memberi ilmu seni mempertahankan diri tuh yep. bukan senang nak belajar free nie. huhu. makin lame step TTS tuh dah semakin mencabar. so kepada BEBUDAK HBU!! CAIYOK!! CAIYOK!! ALL THE BEST GUYS!!

p/s: nanti mase exam koko jangan plak tak ingat step segale. mampuih cek ^_^






Feb 8, 2011

haii >.<


wah... lame dah rasenye tak corat coret sumtink kat sini. aish........... mlas betoiii nak men'taip'lah. sekarang aku de admire kat sumone. actually not one..... na taw??? ini lah....

  • super junior
  • girls generation
  • ukiss
  • 2pm
  • wonder girl 
  • shinee
hensem n chumil. perfecto