Feb 11, 2011

HBU this sem terbaex

cayalah.. last sem HBU macam ape entah. bak kate diorang lah. aku PC kot (pengecualian credit). well wirawati negaralah katekan, so dpt hak untuk tidak menjoin HBU. last sem diorang kene kawad segale en but for this sem kitorang belajar TTS.sem lepas diorang belajar sal hentak-hentak kaki, this sem belajar hentak orang plak. hahaha. okkeyh apekah TTS ituh? haa.. mai cek nak habaq kat hangpa. TTS tuh stand for Tempur Tanpa Senjata. wah... gempak seyh bunyiknye kan? actually la kan not even the sound jep yang gempak, but latihannye jugak gempak yek. so.. kepada EX-EX HBU for last sem yang dah keluar joined club lain for this semm, memang menyesal tak sudah lah kan.. haha. tulah padan muka hangpa. 

terima kasih kepada jurulatih yang memberi tunjuk ajar dan juga memberi ilmu seni mempertahankan diri tuh yep. bukan senang nak belajar free nie. huhu. makin lame step TTS tuh dah semakin mencabar. so kepada BEBUDAK HBU!! CAIYOK!! CAIYOK!! ALL THE BEST GUYS!!

p/s: nanti mase exam koko jangan plak tak ingat step segale. mampuih cek ^_^






No comments: