Feb 28, 2011

tahniah LAST MINUTES CALL :)

tahniah kepada band nie sebab berjaya membuat semua perempuan di kampus Beting menjerit-jerit bagai nak gila. (of coz termasuklah aku).  pape pon, korang memang gempax seyh. ingatkan nak tangkap gambar korang, after korang wat persembahan tadi masuk lam blog aku neyh. tapi tak sempat lah sebab mate pon dah kuyu. korang sangat COOL <3 i loike.... huhu. gudnite^^

p/s: abang drummer, na join band boleyh? haha :D

Feb 27, 2011

nak pergi ke tak nak ea?

malam nie nak pergi ke tak nak ea untuk majlis penutupan REVOFIESTA? macam malas lah nak pergi. sebab?? malas lah ape lagi. malam nie ade tema la segale. we suppose to wear black, gold and white apparel only. ewwwww (sorry anuwar hadi) tapi kalau tak pergi macam menyesalkan (-_-). malam nie nak lepaskan burung 15 ekor ke bape erk? (pandai2 jep aku nie) gempak lah majlis penutupan malam nie. i guest i should go, but my body did not give the respond to go there. hihihihi (btol ke ayt? lantak....) k la nak berfikir sejenak. tutuu
gempak lar korang!!

malam tadi uitm kampus kuala pilah memang gamat yep. MALAM EKSPRESI SISWA telah mencungkil bakat-bakat mahasiswa dan mahasisiwi di kampus UiTM kuala pilah. yelah mane tak cungkilnyekan, sampai pukol 1 taw korang menyanyi tuh. haiya..... aku kat bawah nie pon, da naik tingtong sebab ngantok. tapi disebabkan kupon, 'RELAKU TUNGGU' wahh gituh!! pape pon korang seme memang berbakat. cayalah!!!!

ABANG ASH ; itu kamu ya :)
KAK EFFA ; suara anda terbaex 
WANI ; suara kaw merdu gila <3
FARID ; suara macho siot
LAST MINUTES CALL ; korang macam artis seyh, gempax gile

p/s: tahniah kepada bebudak BMA (business management association), korang memang bolot habis malam tuh dari solo sampai ke band. anyway, you deserve it owkeyh :)